Koulutuskalenteri

Avoimet koulutukset järjestetään koulutusluokissamme Helsingissä. Avoin koulutus on sopiva vaihtoehto kun etsit koulutusta itsellesi tai työkaverillesi.

Tehokas Excel-peruskurssi 9.5.2018

Seuraava koulutus: 9.5.2018
(Eikö ajankohta sovi? Ilmoita sinulle sopiva ajankohta)
Opi käyttämään Exceliä tehokkaasti ja oikein. Tiiviillä kurssillamme opit laskukaavat, yleisimmät funktiot, tiedonhallintaa helpottavat toiminnot ja Excelin käyttöä takuuvarmasti helpottavat pikanäppäimet.

Excel-jatkokurssi 28.5., Helsinki

Seuraava koulutus: 28.5.2018
(Eikö ajankohta sovi? Ilmoita sinulle sopiva ajankohta)
Nosta Excelin käyttö uudelle tasolle oppimalla oikeat pikanäppäimet, syventämällä laskemiseen liittyvää osaamista, harjoittelemalla tiedonhallintatyökaluja sekä tutustumalla raportointia helpottaviin pivot-taulukoihin ja automatisointia helpottaviin makroihin.

Excel, makrot ja VBA -koulutus

Seuraava koulutus: Tulossa.
Onko yrityksessäsi tarve automatisoida Excel-taulukoihin liittyvää käsittelyä? Kurssi antaa valmiudet yksinkertaisten makrojen kirjoittamiseen Visual Basic for Applications (VBA) -ohjelmointikielellä sekä viitoittaa seuraavat askeleet makrotaitojen syventämiselle.

Word peruskurssi

Seuraava koulutus: Tulossa.
Opi luomaan palaverimuistiot, raportit ja pitkät asiakirjat helposti. Tee asiakirjoistasi yhdenmukaisia tyylien ja asiakirjamallien avulla. Lisää asiakirjaasi sisällysluettelo, sivunumerointi ja hallitse kuvien sijoittaminen tekstin sekaan!