Ohjelmistokoulutuksella yrityksellesi enemmän
aikaa ja tuloksia

Excel ja muut ohjelmistokoulutukset yrityksesi tiloissa, koulutusluokissamme tai verkossa.

Enemmän aikaa ja tuloksia

Ota ohjelmistot haltuun ja helpota työskentelyäsi. Järjestämme koulutuksia yrityksien tiloissa, koulutusluokassamme ja verkossa.

Valikoimaamme kuuluvat Microsoft Office -aiheiset kurssit sekä webkehitykseen, kuvankäsittelyyn ja julkaisuun liittyvät koulutukset.

Lataa ilmainen opas

Lataa ilmainen pikaopas Excelin käyttöön. Saat samalla linkin veloituksettomaan Excel Helpdesk-palveluumme, jossa voit kysyä neuvoja ja vinkkejä Excelin käyttöön. Vähemmän stressiä ja enemmän aikaa ja tuloksia!

Avoimet koulutukset

Yrityskohtaisten koulutusten lisäksi järjestämme avoimia koulutuksia. Koulutuskalenterimme löydät täältä.

Mikäli koulutuskalenterissamme ei ole näköpiirissä sinulle sopivaa kurssia, voimme järjestää tiiviitä etäkoulutuksia tarpeidesi mukaan. Pyydä tarjous etäkoulutuksesta täältä.

Yrityskohtaiset koulutukset

Sähköisen osaamiskartoituksen avulla selvitämme nopeasti kurssilaisten osaamistason. Tietojen pohjalta räätälöimme koulutuksen sisällön kurssilaisten toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Webkyselyt- ja kartoitukset

Tarvitseeko organisaatiosi räätälöityä kyselyä? Suunnittelemme ja toteutamme sähköisiä kyselyitä, joilla tiedon kerääminen on nopeaa ja vaivatonta. Tulokset saat tarkempaa analysointia varten Exceliin. Kyselyihin on mahdollista liittää myös pisteytysjärjestelmä. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Sertifioidut kouluttajat

Sertifioidut kouluttajamme takaavat laadukkaan opetuksen tason. Kouluttajillamme on Certified Trainer Professional -sertifikaatin lisäksi useita Microsoftin ja Adoben tuotteisiin liittyviä sertifikaatteja.

Enemmän aikaa ja tuloksia, vähemmän stressiä

Ottamalla ohjelmistot paremmin haltuun selviydyt töistäsi nopeammin ja helpommin. Esimerkiksi Excelissä perusasiat on helppo oppia ja tässä piilee myös sudenkuoppa. Monet käyttävät Exceliä hyödyntäen vain murto-osan ohjelman tarjoamista työtäsi helpottavista ominaisuuksista.

Normaalin työpäivän aikana sinulla tai työntekijöilläsi on todennäköisesti monta rautaa tulessa, eikä aikaa ohjelmien opettelemiseen ole. Tämän seurauksena asiat tehdään niin kuin ne on ennenkin tehty eli todennäköisesti työläällä ja vaivalloisella tavalla.

Miten varmistamme koulutuksen laadun ja vaikutuksen?

• Toteutamme ennen kaikkia koulutuksia sähköisen osaamiskyselyn, jonka pohjalta kouluttaja pääsee tutustumaan osallistujien lähtötasoon. Mikäli olet tilaamassa koulutusta yrityksesi henkilökunnalle, voidaan tämän pohjalta miettiä ryhmäjakoja.
  • Kouluttajamme ovat tyypillisesti työskennelleet alalla yli kymmenen vuotta ja ovat rautaisia, sertifioituja ammattilaisia.
  • Excel-kursseillamme koulutuksen jälkeen osallistujat saavat koulutusmateriaalin lisäksi webkoulutuspaketin, joka sisältää tärkeimpiä asioita videotutoriaalien muodossa.
  • Sähköpostilistallemme liittyvät osallistujat saavat lisäksi käyttöönsä veloituksettoman Excel Helpdesk-palvelun, jossa voivat kysyä apua Exceliin liittyvissä ongelmissa.

Tutustu kurssipalautteisiimme

Erittäin hyvä kurssi, asiat käytiin läpi sopivalla tahdilla ja tuntui että niistä on omassa työssä hyötyä. Kouluttaja oli hyvä, selkeä ja positiivinen!!!!

Kouluttajan työn suola on tuottaa ahaa-elämyksiä osallistujille ja tuottaa ideoita, joita osallistujat voivat hyödyntää työtehtävissään. Suhtaudemme asiaan hartaudella ja vakaumuksella. Tämä näkyy myös koulutuspalautteissamme.

Bookkaa itsellesi tai työntekijöillesi asiantunteva koulutus

Isommalle ryhmälle pyydä tarjousta tämän sivun oikeassa laidassa olevalla tarjouspyyntö-lomakkeella. Mikäli olet kiinnostunut koulutuksesta itsellesi eikä avointen koulutusten koulutuskalenterissamme ole näköpiirissä haluaamasi kurssia, ota yhteyttä yhteydenotto-lomakkeellamme ja mainitse minkätyyppisestä koulutuksesta olet kiinnostunut. Meillä on mahdollisuus järjestää tiiviitä etäkoulutussessioita ja annamme tästä vaihtoehdosta mielellämme lisätietoja.