Officekoulutus Visio

Officekoulutus Visio tarjoaa laadukasta tietotekniikkakoulutusta pääkaupunkiseudulla. Valikoimaamme kuuluvat Microsoft Office -aiheiset kurssit sekä webkehitykseen, kuvankäsittelyyn ja julkaisuun littyvät koulutukset.

Oikeat työkalut oikealla tavalla

Tietotyöläisen työkalut ovat vuosien saatossa kehittyneet valtavasti. Osallistumalla asiantuntevaan koulutukseen opit hyödyntämään oikeita työkaluja oikealla tavalla. Vähemmän stressiä ja enemmän aikaa ja tuloksia! Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Avoimet koulutukset

Yrityskohtaisten koulutusten lisäksi järjestämme myös avoimia koulutuksia. Koulutuskalenterimme löydät täältä.

Räätälöidyt koulutukset

Sähköisen osaamiskartoituksen avulla selvitämme nopeasti kurssilaisten osaamistason. Tietojen pohjalta räätälöimme koulutuksen sisällön kurssilaisten toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Webkyselyt- ja kartoitukset

Tarvitseeko organisaatiosi räätälöityä kyselyä? Suunnittelemme ja toteutamme sähköisiä kyselyitä, joilla tiedon kerääminen on nopeaa ja vaivatonta. Tulokset saat tarkempaa analysointia varten Exceliin. Kyselyihin on mahdollista liittää myös pisteytysjärjestelmä. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Sertifioidut kouluttajat

Sertifioidut kouluttajamme takaavat laadukkaan opetuksen tason. Kouluttajillamme on Certified Trainer Professional -sertifikaatin lisäksi useita Microsoftin ja Adoben tuotteisiin liittyviä sertifikaatteja.